Vila Ring

RING Villa je moderna, prostrana vila na placu koji pruža potpunu privatnost. Vila je jedinstvena, dizajnirana po uzoru na njujorški loft, s modernim baroknim nameštajem koji su dizajnirali poznati dizajneri.

0 m2
površina vile
0 km
od centra Beograda
0 km
od centra Obrenovca

Izdavanje kuće Obrenovac - Vila Ring

Kuća od 220 m2 se sastoji od dva nivoa

Kuća za izdavanje u Obrenovcu koja u donjem nivou ima veliki dnevni boravak koji ima pogled na vrt. U drugom delu se nalazi, kuhinja sa trpezarijom kao I jedna velika spavaća soba. Kupatilo ima skoro 20m2 u kome se nalazi  veliki jacuzzi, parno kupatilo, što vam omogućava potpuno opuštanje. Na spratu su tri spavaće sobe

Savršeno orijentisana kako bi sunčeva svetlost doprla do svake sobe u vili.
Glavna spavaća soba ima vlastiti veliki balkon s pogledom na ogroman privatni vrt sa zanimljivim biljkama i rasvetom, okružen visokom ogradom.
U vrtu se mozete opustiti uz veliku privatnost jer je ogradjen zidanom ogradom
Vila ima LED sistem upravljanja rasvetom, potpuno klimatizovane sobe,veliki LCD TV u svakoj sobi, toplu vodu, besplatan Wi-Fi 60/4 Mb/s, veliku modernu kuhinju .
Takodje sistem grejanja je podrzan  najmodernijim sistemom Viessman (vazduh-voda), a villa ima i smart sistem kontrole kućnih uredjaja.

Sve to doprinosi prijatnom osećaju sreće dok se opuštate u našoj vili 🙂

 • LED sistem

  LED sistem upravljanja rasvetom

 • Klima

  Potpuno klimatizovane sobe

 • LCD TV

  Veliki LCD TV u svakoj sobi

 • WiFi

  Besplatan Wi-Fi 60/4 Mb/s

 • Kuhinja

  Velika moderna kuhinja

Ova prestižna savremena vila na 2 sprata je neverovatno mesto udaljeno samo 23 km od centra Beograda i 3 km od malog istorijskog grada Obrenovca, a opet u tihom i mirnom kvartu za uživanje u privatnosti, smešteno u ogromnoj privatnoj bašti. , sa vlastitom garažom i parking mestima……Možete krenuti!

Dugogodišanje iskustvo u putovanjima, krunisali smo upravo iznajmljivanjem luksuzne ville RING
Idealna je  za sve one koji dolaze na odmor van Beograda, ili  u  Obrenovac zbog poseta, važnih poslovnih sastanaka, odmora ili zbog stvaranja posebnih zajedničkih uspomena sa voljenom osobom, kao i za rentiranje na duži vremenski period.     

bath
KUPATILO
kitchen
KUHINJA
spavaca soba
SPAVAĆA SOBA
dnevna soba
DNEVNA SOBA
wifi
Internet
building
Ostalo
dumbbell
Fitness Opcije
parking
Parking
backyard
Dvorište bašta

Lokacija

Ul. Kovančina 19a ( Kneginje Zorke 19a nov naziv)
Naselje Mislodjin
11500 Obrenovac

Rezervacija / upit