Izdavanje stanova Obrenovac

RING INN Apartmani nalaze se na najatraktivnijoj lokaciji u Obrenovcu, u prestižnoj zgradi RING Centar u samom centru Obrenovca u glavnoj ulici, na samom glavnom Trgu , koja je inače jedna od najpoznatijih, najlepših I najelitnijih zgrada u gradu . Iznajmljivanje naših  apartmana tokom boravka , je savršen  način da doživite Obrenovac a i Beograd  na jedinstven način.

Izdavanje stanova u Obrenovcu

Duh grada, istorija, ljudi, restorani , znamenitosti grada učiniće vaš boravak  dodatno nezaboravnim.
Gosti se mogu opustiti i uživati u našem Fitness centru i beauty centru RING GYM. Apartmani Ring INN koje izdajemo nalaze se 50 metara od glavnog trga s kafićima i restoranima. Do zelene pijace se stiže peške za 2 minuta, dok je obrenovačka crkva udaljena 500 metara, Gradski Park je na 150 metara, dakle sve je na “ short walking distance”
Po povratku u apartman, ambijent koji odiše prefinjenim ukusom  doneće  vam pravi kraljevski doživljaj. Apartmani su potpuno opremljeni za prijatan boravak. Klima uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, Wi-Fi, funkcionalna kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim priborom, posuđem i priborom, trpezarijski sto sa četiri stolice, prostrano kupatilo sa tušem, fen za kosu i toaletni pribor,  na raspolaganju su u svim našim apartmanima. Neki apartmani poseduju balkon. Parking je obezbeđen. Devojke na recepciji su tu da vam uvek izadju u susret za sve Vaše potrebe i zahteve.
Pored izdavanja apartmana imamo opciju iznajmljivanja bicikala ili elektricnih trotineta.